Zwei deutsche wagen
2010. március 29. írta: biker_kolee

Zwei deutsche wagen

Tonó találta ezt a Bogarat és az állólámpást, melyek egy ideje az udvaron várják szebb jövőjüket.

 

És ezen még rendszám is van.

A bejegyzés trackback címe:

https://autotemeto.blog.hu/api/trackback/id/tr631876996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bog Zoo (törölt) 2010.03.29. 15:23:10

A Bogarak a kedvenceim. Volt is egy nekünk, amit felújítottunk. Kb. ilyen állapotban volt, vagy még rosszabb, de szerencsére a padlólemez szép állapotban volt.

Ez a Bogár még menthető, de nincsen benne motor. Látszik, ha jobban megnézitek a hátsó kerék dőlését. (Vagy csak fel van bakolva??)

Még a Merga is menthető sztem. Remélem, hogy valaki megmenti őket.

vasember 2010.03.29. 20:43:44

Mindig megmozgatja a fantáziámat,mért rohassza szét valaki a nem használt autóját.Legalább egy tetőt szerzett volna feléjük.A merci még pár éve vizsgán is lehetett a "H" betűs rendszámból ítélve.Én jelenleg csak két Youngtimer birtokolok,de ha nem tudnám őket garázsban száraz helyen,időnként megjáratva,vizsgával tartani,akkor inkább eladnám őket.Mert egy autó,minden milyen Francia vagy Német vagy Olasz nem eszt érdemli.Szerencse vannak őrültek,és mindenkit vár az Oldtimer Expo,már csak párat kell aludni.....

pmobilTB 2010.03.30. 08:26:33

Hm, ahogy nézem az a Toyota se tegnap parkolt oda. ;)
süti beállítások módosítása