Bogárzóim!
2010. április 11. írta: biker_kolee

Bogárzóim!

A léghűtés szerelmeseinek szól a mostani poszt, Bog Zoo talált rá erre a még alkatrészeiben menthető ezerhármasra. Helyileg Sopron-Balf vonalon található meg.

A hirdetés ITT érhető el.

Papírok nélkül eladó!A motor elvileg műkődőképes, de évek óta nem volt elindítva.Az autó saját lábán nem megy el.Ára alkuképes, mert egy -két héten belűl az autó véglegessen megsemmisítésre kerül.Az alja erősen korrodált.

Kicsit hiányos, de jó pár alkatrész még felhasználható róla.

Belülről sem vészes.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://autotemeto.blog.hu/api/trackback/id/tr971911660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vasember 2010.04.12. 19:13:42

Szegény jött az Ausztriai lomizásból,a háttérben található biciglikkel egyben.Egyszer majdnem vettem egy kaffert egy bontóból.A tulaj egy jó láda sör árának ellenébe odaadta volna,mert tudta nálam jó kezekbe lett volna.Mentem vele egy karikát az utcában,majd az eszemre halgattam a szívem helyett,és visszaáltam a helyére.Sajnos elbontották azt is.Erre sem vár jobb sors.

Adujis 2010.05.29. 12:20:09

:"( én is majdnem vettem egyet mostanában, de a műszaki annyiba került a kocsinak (kellett egy nagy motorgenerál) mint a bogár. Még jó hogy öcsém kocsiján kiélhetem magam :)
süti beállítások módosítása