BMW 3000 CSi [E9]
2012. október 20. írta: Ricardó

BMW 3000 CSi [E9]

Az alábbi képeket Maqsoudi Ali küldte az e-mail címünkre! Köszönjük!

Sziasztok!

A blogba küldeném az alábbi fotókat egy BMW E9-ről. Bosznia-Hercegovinában fotóztam az autót az idén nyáron. A hotel udvarán állt, ahol a szállásunk volt. Eléggé vastagon állt rajta a por, de ki lehetett nyitni, a belseje egész egyben volt, és úgy tűnt, hogy a motorja is megvan, de az látszott rajta, hogy már régóta ott áll. Valószínű, hogy a hotel tulajáé lehet, talán felújításra vár. Ezt a változatot ugye a Karmann gyártotta a BMW-nek '68-'75 között. Ránézésre egyébként az autó kívülről nem tűnt egyébként olyannak, ami széjjel lenne zuhanva, szerintem egy akkut beleraknának és feltöltenék folyadékokkal, biztos, hogy beindulna. A fényezése szerintem még az eredeti lehet.

Sajnos a belsejéről nem készült fotó, de egész egyben volt belül is, bár díszléc le volt szedve, be volt téve az utastérbe.

 

view_attach-1.php.jpeg

view_attach.php.jpeg

Most írhatnák ide, de úgy gondoltam, hogy inkább linkelek. Ugyanis, jól emlékeztem, hogy 2009 végén Csikós Zsolt megírta a Totalcaron, az egyik kedvenc tesztemet. Szerintem nagyon jó, és ha IDE kattintotok már olvashatjátok is.

Ha valakiben esetleg megindult a birtoklási vágy, annak ajánlom figyelmébe ezt a gyöngyszemet: Kattints ide!

Továbbra is várjuk képeiteket, az autotemeto@totalcar.hu -ra ,vagy a Facebook oldalunkra!
Elérhetőek vagyunk továbbá Twitteren is! @AutotemetoBlog

A bejegyzés trackback címe:

https://autotemeto.blog.hu/api/trackback/id/tr474859545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása